Stafettmåleri och golfmåleri!
Vecka 26 fylls Linköping med människor under SM-veckan. Torsdag till lördag pågår SM-festen TimeOut i Trädgårdsföreningen - precis utanför Skådebanans hus! Vi håller extra öppet och arrangerar "konst-idrott" med konstnären Sahar Burhan. Passar för alla, ung som gammal. Kom och var med - det blir roligt!
Stafettmåleri fredag 1 juli kl 14:00-15:30
Golfmåleri fredag 1 juli 16:00-17:30

"Att söka skönhet i en komposthög"
Konstutställningen av Elizabeth Carlsson med tema hållbarhet, hänger i vårt lilla galleri hela sommaren. En extra specialvisning arrangeras under SM-festen TimeOut på lördagen den 2 juli kl 13-14, där konstnären visar och berättar om akvarellfärgerna som är gjorda av växter och de textila verken av återbrukat material.
Vad är skönhet? Och vad är dess motsats?

Maria Segersälls mäktiga utställning
Du som missat får nu en ny chans då utställningsperioden förlängs under sommaren. "Geologiska poem, sten och ben" berör med sin brutallyrik i betong och sina mineralologiska samtal. Kom in till oss och låt dig omslutas i galleriet och ta reda på vad utställningen säger just dig!


Våra öppettider i sommar hittar du här.

Skådebanan är en kulturorganisation som arbetar för främja intresset för teater, musik, dans, konst, film, litteratur och annan kulturell verksamhet och som vill verka för att göra kulturen tillgänglig för så många människor som möjligt.
Hör gärna av er vid frågor!
 info@skadebanan.nu  0706-671601.