Om oss

Sara Bjerkeby, verksamhetsledare

Göran Sarring, ordförande

Skådebanans styrelse 2021
Ordförande: Göran Sarring
Kassör: Per Larsson
Ledamöter:
Nils-Rune Holmberg
Frida Hagman
Saad Hajo
Cecilia Lindheimer
Gunilla Solveigsdotter
Camilla Lingeby
Suppleant: Iréne Skogh

Skådebanan är en ideell organisation som arbetar för att hjälpa människor ut till musik, teater, konst, litteratur och dans. Vi arrangerar för det mesta inte några egna arrangemang utan kopplar ihop kulturarrangör med gäst.

Vi arbetar också med olika typer av rabatter, erbjudanden och medlemsförmåner för att inspirera till kulturella möten och resor.

Skådebanan utgår från ett 1800-talshus hus i Trädgårdsföreningen i Linköping. Där finns reception och administration. Här har vi också Galleri Skådebanan där vi erbjuder minst nio utställningar per år, med uppdrag samtidskonst. Vi får ansökningar från konstnärer, allt från den nyetablerade till den mer erfarna.

Skådebanan finns på flera platser i Sverige. Riksskådebanan samlar de regionala skådebanorna i ett gemensamt uppdrag som handlar om att mäkla möten mellan konst, kultur och människor. Läs mer genom att klicka vidare nedan
Riksskådebanan
Norrbotten
Dalarna
Västmanland
Stockholm
Småland
Västra Götaland
Södra Regionen

Telefon
0706-671601
Mail
info@skadebanan.nu
Adress
Vi finns i Trädgårdsföreningen, Linköping. Närmare bestämt i det vänstra huset, precis vid entrén till trädgårdsföreningen.
Nya Skådebanan i Östergötland
Drottninggatan 40
582 27 Linköping

Swish 1233078896
Nordea Plusgiro 413472-2